Woningen met tuinkamer!

4 september '24

Dat er in Lobben fase 1 ruime, vrijstaande woningen komen hebben de kopers al ervaren. In Lobben - fase 2 doen we er nog een schepje bovenop. Enkele vrijstaande woningen hebben een extra riante begane grond vanwege een prachtige, aangebouwde tuinkamer! Het inrichten van een grote woonkamer kan een uitdaging zijn, maar met de juiste aanpak kun je er een gezellige en knusse ruimte van maken. Waar zou jij zo'n ruimte voor gebruiken? 

Extra grote woonkamer

De meest voor de hand liggende optie is een extra grote woonkamer creëren. Een grote woonkamer is niet altijd even makkelijk in te richten, maar door het gebruik van zones kun je er toch een fijne ruimte van maken. Maak een comfortabele zithoek, een zone waar je kunt tafelen en een boekenkast met fauteuils voor heerlijke leesavonden. De zones kun je met elkaar verbinden door kleuren door de hele ruimte terug te laten keren. Zo heb je een fantastische woonkamer om gasten te ontvangen. De openslaande deuren naar de tuin maken het gemakkelijk om binnen en buiten te bewegen. Zo is het een directe verbinding naar je tuin.

extra grote woonkamer
Tuinkamer
image alt

Speelruimte

De extra grote begane grond biedt een fantastische speelruimte voor kinderen. Denk aan kleurrijke speelkleden, opbergbakken voor speelgoed en misschien zelfs een kleine knutselhoek. De grote ramen in de tuinkamer zorgen voor veel natuurlijk licht, wat de speelervaring nog leuker maakt. En jij kunt vanuit de aangrenzende kamer een oogje in het zeil houden terwijl de kleintjes zich vermaken.

image alt

Werkruimte

Of wat denk je van een fijne werkkamer op de begane grond. Trek jouw interieurstijl door in deze ruimte en betrek hem bij de woonkamer als één geheel. Plaats bijvoorbeeld een mooie glazen scheidingswand en je hebt een heerlijke werkplek in je eigen huis mét zicht op de tuin!

image alt

Leesruimte

Wat denk je van een aparte leesruimte in je huis waar je je helemaal terug kunt trekken met je favoriete boeken? Plaats een mooie boekenkast of wandkast, een paar heerlijke fauteuils en goede leeslampen. Hier duik je in spannende verhalen, reisboeken, studieboeken of biografieën. 

Ook wonen in de Lobben? Naar aanbod
Meer weten over duurzaamheid in de Lobben? Naar duurzaamheid