Datum start verkoop laatste Lobben!

24 juli '24

De datum staat vast! Op 21 augustus start de inschrijving voor de laatste fase van de Lobben. Deze fase biedt 37 exclusieve woningen, elk met hun eigen unieke karakter en hoogwaardige afwerking. Zorg dat je goed voorbereid bent op de inschrijving van deze laatste woningen en download alvast de verkoopdocumenten. Zo kun je in alle rust de perfecte woning voor jou uitkiezen.

Start inschrijving: 21 augustus

Op 21 augustus om 13:00 uur start de online inschrijving van Lobben- fase. Je ontvangt een e-mail als het zover is. Het inschrijfproces en de toewijzing is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren online kunt doorgeven als de inschrijving is gestart, heel eenvoudig vanuit de wensenlijst via jouw account.

Heb jij al een wensenlijst gemaakt?

Einde inschrijving: 28 augustus

Je hebt tot 28 augustus 13:00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven. Dat mogen er maximaal 5 zijn. Tijdens de inschrijfperiode kun je jouw keuze en/of volgorde zo vaak aanpassen als je wilt. O ja, en vergeet niet om jouw financiële check te uploaden!

Financiële check aanvragen

Uitslag toewijzing: 29 augustus

Op 29 augustus om 13:00 uur vindt de toewijzing van de woningen plaats. Je krijgt per e-mail bericht of jij een woning toegewezen hebt gekregen en je ziet de uitslag van de toewijzing in jouw persoonlijke account.

Meer over de toewijzing
image alt

Definitieve woningprijzen

Vorige week hebben we de indicatieve prijzen van de woningen in Lobben - fase 2 gedeeld, en nu zijn deze prijzen definitief vastgesteld. Is er een verschil? Nee hoor, de eerder gecommuniceerde prijzen zijn nu ook de definitieve prijzen. Dat is inclusief duurzame voorzieningen zoals o.a. een bodemwarmtepomp en zonnepanelen. Alle woningen hebben Energielabel A++++!
Benieuwd naar de prijs van jouw favoriete woning? Ga snel kijken en regel een financiële check.

Woningaanbod
image alt

Bekijk en download alvast de verkoopstukken

De verkoopstukken van Lobben - fase 2 staan (bijna) allemaal online en in jouw account. Van verkooptekeningen, keukenbrochure, meer- en minderwerklijst tot handleiding wonen op Landgoed Coudewater. Op een paar na zijn de stukken compleet. In de periode tot start inschrijving plaatsen we de ontbrekende documenten online en in jouw account zodra we die binnen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 0-tekeningen van de keuken en informatie over sanitair, tegelwerk en badkamer.

Meer over het wonen op Coudewater
image alt

Boumij Makelaars

"Het kopen van een nieuwbouwwoning is een stuk spannender dan het kopen van een bestaande woning. Wanneer er sprake is van nieuwbouw, kunt u namelijk niet door de betreffende woning wandelen en dat ‘speciale, verliefde gevoel’ krijgen. Nieuwbouw ervaart u op basis van slechts een bouwtekening, plattegrond en illustraties. Daarnaast komt er veel kijken bij het aankooptraject van een nieuwbouwwoning. De nieuwbouwmakelaars van Boumij Makelaars weten alles op het gebied van nieuwe woningbouw. Wij begeleiden je met goede kennis van zaken in alle fasen van het nieuwbouwproject. 


Boumij Makelaars      
Hekellaan 6                          
5211 LX 's-Hertogenbosch                   
[email protected]         
T 073 - 61 22 344      

  FInanciële check
  Woningaanbod