Een keuken in jouw eigen stijl

14 augustus '24

Eén van de grote voordelen van een nieuwbouwwoning is dat het een onbeschreven blad is. Je richt het helemaal naar jouw eigen smaak in. En dan natuurlijk niet alleen de meubels, maar ook de keuken. Heb jij een woning in Lobben - fase 2 op het oog? Dan komt er een leuke, maar ook wel spannende tijd van oriënteren en keuzes maken aan als je straks een woning toegewezen krijgt. Heb jij al een idee van de inrichting van je keuken?

Keukencheque

In de koopsom van de woningen is geen keuken inbegrepen maar je ontvangt een waardecheque. Deze cheque is inwisselbaar op de aanbiedingskeuken van keukenleverancier Huysinc. De waarde van de cheque is inclusief 21% B.T.W. en wordt verrekend met de prijs van de aanbiedingskeuken. Huysinc heeft in de keukenbrochures voor alle woningtypes een basiskeuken uitgewerkt. Per woningtype is de waarde van de keukencheque bepaald op:

Kies je géén keuken van Huysinc dan ontvang je 75% van de waarde van de keukencheque retour.

Tussenwoning

De keukencheque ter waarde van € 6.500 is bij Huysinc in te wisselen voor de basiskeuken. Bij de tussenwoning is deze in rechte wandopstelling tussen de woonkamer en de eetkamer. Voorzien van Pelgrim apparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en afzuigkap maakt het jouw keuken compleet. Bespreek je wensen met de keukenadviseur van Huysinc. Samen gaan jullie aan de slag met het concretiseren van jouw keukenontwerp dat aansluit bij jouw wensen. Het resultaat is een gedetailleerde 3D-tekening die jouw toekomstige keuken precies weergeeft.

Keukenbrochure
Keuken tussenwoning

Hoekwoning en 2 onder 1 kapwoning

De keukencheque voor de hoekwoning en 2 onder 1 kapwoning heeft een waarde van € 8.000. Keukenleverancier Huysinc heeft voor dat bedrag een basiskeuken ontworpen. Deze is geplaatst in een rechte wandopstelling en voorzien van Pelgrim apparatuur zoals een koelkast, vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. Bespreek je wensen met de keukenadviseur van Huysinc. Samen gaan jullie aan de slag met het concretiseren van jouw keukenontwerp dat aansluit bij jouw wensen. Het resultaat is een gedetailleerde 3D-tekening die jouw toekomstige keuken precies weergeeft.

Keukenbrochure
Keuken hoekwoning en 2 onder 1 kapwoning

Vrijstaande woning

De waardecheque voor basiskeuken van Huysinc voor een vrijstaande woning is € 10.000.  De keuken heeft een kookeiland, met inductiekookplaat, en een rechte wand met daarin de koelkast, vaatwasser, combi-magnetron en spoelbak met een keukenkraan van Hansgrohe. Alle apparatuur is van Siemens. Bespreek je wensen met de keukenadviseur van Huysinc. Samen gaan jullie aan de slag met het concretiseren van jouw keukenontwerp dat aansluit bij jouw wensen. Het resultaat is een gedetailleerde 3D-tekening die jouw toekomstige keuken precies weergeeft.

Keukenbrochure
Keuken vrijstaande woning
  Sanitair en tegels
Ook wonen in Landgoed Coudewater? Bekijk het actuele aanbod